Partnerska rješenja

Billans Partner: BTS COMPUTERS D.O.O

Billans
Naziv partnera:
Naziv partnerskog rješenja:
» Billans
Telefon partnera:
» 033/555-765
Fax partnera:
» 033/218-200
Email partnera:
» bts[at]bts.co.ba
Web partnera:
Opis partnerskog rješenja:
» Najveća prednost Billansa je u tome što preduzetnik i računovodstveni servis rade na istim podacima istovremeno, nezavisno od toga gdje se u datom trenutku nalaze. Korisnici i računovodstveni servis mogu da pristupaju jedino podacima i funkcijama do kojih im je pristup dozvolio preduzetnik. Billans se može koristiti bilo gdje i bilo kada. Na raspolaganju je 24 sata na dan, 7 dana u nedelji. Radi na svim uređajima koji imaju pristup internetu (desktop računari, notebook računari, Iphone i Android uređaji…).

Za korišćenje Billansa nije potrebna obuka ili veliko predznanje. U Billans su već ugrađena uputstva, video uputstva i FAQ za podršku samoučenju. Na raspolaganju su i lične online prezentacije i odlična online podrška, koja je organizovana na nacionalnom nivou. Osnova online podrške sastoji se iz pitanja koja postavljaju korisnici Billansa i stručnih odgovora na
ta pitanja. O podršci za korisnike brine i mreža Billans partnera i saradnika po čitavoj državi. Partneri brinu za telefonsku podršku i podršku na terenu.
Postanite ključni partner (implementator) ili dio partnerske mreže Billans-a !

Ostala partnerska rješenja

  • Copyright © TRING d.o.o.. Sva prava pridržana.
  • Developed by TRING d.o.o.