Vijesti

Najava cijene TringFavouriteObjavljeno: 18.10.2010. god

Najava cijene TringFavourite

Danas zvanično objavljujemo prodajnu cijenu TringFavourite


Poštovani partneri i kupci,

Kao što smo i obećali, danas zvanično najavljujemo početak prodaje fiskalnog uređaja TringFavourite, obzirom da su se stekli svi uslovi za stavljanje uređaja u promet.

Svi fiskalni sistemi TRING će biti označeni kao "A" (IBFU, IBFM), kao prvi ovlašteni proizvođač/zastupnik koji je dobio proizvođačku oznaku.

TringFavourite će biti dostupan u dvije varijante:
1. Fiskalna kasa - TringFavourite
2. Fiskalna kasa/štampač - TringFavourite Plus

Obzirom na vrste korisnika koje se moraju fiskalizirati u prvom krugu fiskalizacije, koja traje do 31.10.2010 godine, ove opcije će zadovoljiti više od 95% korisnika.

Vrijedno smo radili na TringFavourite Plus koji radi i kao fiskalni štampač. Pripremljen je odgovarajući "drajver" za komunikaciju, preko kojega će ostale aplikacije moći komunicirati sa štampačem.
Brzina komunikacije u povećana za 2,5 puta, dok je brzina štampanja povećana 2 puta.

Maloprodajna cijena TringFavourite je 600 KM (sa PDV) ili 512,82 KM (bez PDV). Ovi uslovi vrijede za jednu godinu garancije. O uslovima dobijanja dvije godine garancije konsultirajte ovlaštenog distributera/servisera.

Maloprodajna cijena TringFavourite Plus će biti objavljena naredne sedmice.

U suradnji sa nekoliko banaka smo obezbjedili kreditiranje nabavke fiskalnih sistema Tring, putem specijalnih kreditnih linija.

Pozivamo potencijalne korisnike da kontaktiraju ovlaštene distributere/servisere kako bi se bolje upoznali sa našim fiskalnim sistemima.

Lista ovlaštenih distributera/servisera će biti objavljena uskoro.

Zadnje vijesti

  • Copyright © TRING d.o.o.. Sva prava pridržana.
  • Developed by TRING d.o.o.