Vijesti

TringFavourite Plus Certificiran !!!Objavljeno: 21.10.2010. god

TringFavourite Plus Certificiran !!!

Fiskalni sistem TringFavourite Plus koje čini fiskalna kasa/štampač, GPRS terminal SIM900 i softverska aplikacija "Tring.Fiscal" je uspješno završila testiranje.

Dana 19.10.2010, Fiskalni sistem TringFavourite Plus koje čini fiskalna kasa/štampač, GPRS terminal SIM900 i softverska aplikacija "Tring.Fiscal" je uspješno završila testiranje.

Ovo rješenje je najznačajnija novina na tržištima fiskalnih kasa. Radi se o uređaju koji može da radi i kao fiskalna kasa i kao fiskalni printer. Korisnik može putem sistemskog parametra da podesi da li kasa prilikom uključenja treba da se pokrene kao fiskalni štampač ili fiskalna kasa. Brzina štampanja je 2x veća u odnosu na TringFavourit. Sistem podržava "mrežni" način rada, tj. moguće je sa više računara štampati na ovaj printer.

Softverska aplikacija "Tring.Fiscal" je modularnog tipa i napravljena je tako da podržava identičan protokol za sve postojeće i buduće Tring fiskalne sisteme. Drugim riječima, kada se napravi integracija sa TringFavourite Plus automatski je napravljena integracija i za Tring Partner ili za bilo koji budući printer.

Korisnici koji kupe TringFavourite mogu preći na TringFavourite Plus, uz nadoplatu razlike ova dva uređaja, te cijene novih fiskalnih modula i elektroničnog žurnala (potrebna nova fiskalizacija).

TringFavourite je most između fiskalne kase i fiskalnog printera i idealno je rješenje za korisnike.

Očekivana cijena kompletnog sistema je 750 KM + PDV.

Zamolili bismo potencijalne korisnike da dobro obrate pažnju pri kupovini fiskalnih uređaja. Izbor odgovarajućeg prodavača i servisera je od istog značaja koliko i kvalitet i cijena uređaja.

Mi smo pripremili procedure pri kupovini uređaja u kojima je navedeno da prije davanja predračuna za plaćanja, korisnik i prodavač potpišu kupoprodajni ugovor koji mora biti odobren od strane TRING. Tek nakon toga se smije izdati predračun i izvšiti plaćanje.

Lista naših partnera će biti objavljena u toku dana na ovoj web stranici.

Nadamo se da smo ispunili jednu od svojih misija da omogućimo svih građanima FBIH kvalitetne fiskalne uređaje po povoljnim uslovima. Napominjeno da je cijena TringFavourite oko 30% niža od cijene "sličnog" uređaja u okruženju. Uštede koje će korisnici ostvariti kupovinom fiskalnog štampača TringFavourite Plus su preko 50%.

Zadnje vijesti

  • Copyright © TRING d.o.o.. Sva prava pridržana.
  • Developed by TRING d.o.o.