Vijesti

Potvrda kvalitete dokazanaObjavljeno: 30.11.2010. god

Potvrda kvalitete dokazana

TringFavourite Plus i TringPartner sada sa 2 godine garancije

Poštovani,

Obraćamo Vam se sa željom sa Vas upoznamo sa promjenama koje uvodimo:

1. Fiskalna kasa TringFavourite sada dolazi sa uključenom baterijom, cijena za krajnjeg korisnika i dalje ostaje 513 + PDV, dodatna godina garancije za Favourit ostaje 60KM +PDV
2. Fiskalna kasa/štampač TringFavourite Plus sada dolazi sa baterijom i DVIJE GODINE GARANCIJE sa istom cijenom od 750 KM + PDV.
3. Fiskalni štampač TringPartner dolazi sa DVIJE GODINE GARANCIJE sa cijenom od 1200 KM + PDV.

 
Smatramo projekat fiskalnih kasa DUGOTRAJNIM i uvijek ćemo ga tako tretirati. Nema dugoročne saradnje ako sve strane nisu zadovoljne tj. U ovom slučaju kupci, partneri i mi. Mislimo, prije svega, voditi računa o partnerima i krajnjim kupcima. Imajući upravo to u vidu, napravili smo gore navedene promjene.
Mi se ovom djelatnošću mislimo dugotrajno baviti i na tim smo osnovama postavili strukturu. Imamo kvalitetne proizvode – dvije godine garancije, ugradili smo vlastita znanja – razvili vlastiti drajver, trudimo se da našim partnerima i potencijalnim kupcima pružimo maximalnu pažnju i podršku. Osim što smo zaustavili „divljanje“ cijena proizvoda na samom početku, također smo željeli da projekat i odnose postavimo na čisto profesionalnom nivou. Mnogi su prepoznali ove naše kvalitete. Ipak, prostora za poboljšanja uvijek ima. Vaše sugestije su u tom pravcu dobrodošle.
I ne planiramo se zaustaviti na ovome.
Preuzimamo i dio društvene odgovornosti. Kao firma koja je u 100% domaćem vlasništvu, ulagaćemo u razvoj našeg društva, poboljšanje informatičke pismenosti i ponude, pravljenje mreže partnera i razmjene znanja.

Nadamo se da dijelimo iste vizije i postulate.

S poštovanjem,
Tring Team

Zadnje vijesti

  • Copyright © TRING d.o.o.. Sva prava pridržana.
  • Developed by TRING d.o.o.