Vijesti

Certificiran novi fiskalni uređajObjavljeno: 10.05.2011. god

Certificiran novi fiskalni uređaj

ERP Consulting i TRING predstavljaju fiskalni printer ERP EPSON TM-T260F


ERP Consulting i TRING predstavljaju fiskalni printer ERP EPSON TM-T260F

Ovlašteni proizvođač fiskalnih sistema za Federaciju BiH, ERP Consulting, Sarajevo, u saradnji sa TRING d.o.o. Gračanica, certificirao je novi fiskalni uređaj za područje FBIH.

Radi se o termalnom printeru, model ERP EPSON TM-T260F, visoke klase, izuzetne kvalitete i najboljih tehničkih karakteristika i namijenjen je zahtjevnim POS i prodajnim sistemima.

ERP EPSON TM-T260F je dvostanični termalni printer, sa velikom brzinom štampanja kontrolne trake i računa za kupce.

Jednostavnost ERP EPSON TM-T260F printera se ogleda u funkcionalnom sistemu ubacivanja trake na prednjoj strani „drop -in“ metodom, čime se traka za kupca mijenja u trenutku.

Uz poboljšane karakteristike, u odnosu na raniju verziju aplikacije, omogućili smo unos od čak 200.000 artikala, te 2520 dnevnih izvještaja u bazu.

Termalni fiskalni printer ERP EPSON postiže brzinu od 150 mm u sekundi pri štampanju isječka za kupca i 100 mm u sekundi za kontrolnu traku.

Ono što je do sada bio glavni problem u domenu matričnih printera, to više nije za termalni printer: istovremeno štampanje isječka za kupca i kontrolne trake sa brzinom od 100 mm u sekundi. Ovo ga čini znatno bržim od matričnih printera, a takođe i tišim u radu.

Uz garantovani EPSON kvalitet, te već dokazanu, ali poboljšanu verziju ELINK aplikacije u kojoj smo dodali direktan rad sa Microsoft SQL Server 2005/2008 i ORACLE bazom podataka, ERP EPSON TM-T260F dat će najbolje rezultate na prodajnim mjestima gdje se očekuje velika pouzdanost, kvaliteta i brzina ispisa fiskalnih računa.

Za više informacija, kontaktirajte nas putem maila info@erp.ba i podrska@kase.ba ili posjetite web stranice www.erp.ba i www.kase.ba .

Zadnje vijesti

  • Copyright © TRING d.o.o.. Sva prava pridržana.
  • Developed by TRING d.o.o.