Vijesti

MM d.o.o. Sarajevo nije više ovlašteni servis Tring fiskalnih sistemaObjavljeno: 30.05.2011. god

Nema slike

Obavještavamo sve korisnike fiskalnih sistemaTRING da smo dana 26.5.2011. godine raskinuli servisni ugovor sa MM d.o.o. Sarajevo, čime su izgubili ovlaštenje za servisiranje naših fiskalnih sitema na teritoriji FBiH.

NAPOMENA ZA SVE KORISNIKE FISKALNIH SISTEMA: Gubitkom ovlaštenja servisa automatski prestaju da važe svi ugovori o servisiranju i tehničkoj podršci za korištenje fiskalnih sistema, potpisani između tog servisa i korisnika fiskalnih sistema (obveznika Zakona o fiskalnim kasama). Gubitkom ugovora o servisiranju i tehničkoj podršci obveznici Zakona prestaju ispunjavati svoju zakonsku obavezu i mogu biti kažnjeni od strane Poreske uprave FBIH

RJEŠENJE: Da bi se izbjegle komplikacije i kaznene mjere s kojima se obveznici Zakona mogu susresti nakon gubitka ovlaštenja servisa, pozivamo sve obveznike, koji su do dana ukidanja ovlaštenja imali potpisan ugovor sa pomenutim servisom, da nam se jave na naš call centar broj 035 700-200 kako bismo im kao ovlašteni proizvođač obezbijedili drugi ovlašteni servis i kako bismo im pružili sve informacije kako najbrže i najjednostavnije ispuniti svoje zakonske obaveze.

Zadnje vijesti

  • Copyright © TRING d.o.o.. Sva prava pridržana.
  • Developed by TRING d.o.o.