Vijesti

Nova rješenja za novo vrijemeObjavljeno: 21.01.2013. god

Nova rješenja za novo vrijeme

Predstavljamo Vam uređaje nove generacije

Poštovani,

Koristimo se ovom prilikom da Vas informiramo o novim rješenjima firme Tring doo.

Nakon više od dvije godine intenzivnog rada, proces fiskalizacije ulazi u „stabilnu fazu“. Poznato je kakvi su uređaji na terenu, kakva je podrška pojedinih proizvođača, kakvi se problemi pojavljuju i kako se rješavaju.

Tring doo je vodeći proizvođač fiskalne opreme na teritoriju FBIH.

Prethodnu godinu, Tring doo je iskoristio za razvoj novih proizvoda i povezivanje sa vodećim svjetskim ponuđačima softverske i POS opreme. To se prije svega odnosi na Microsoft i Epson.

Aplikacija Tring.Fiscal.Server je instalirana na oko 8.000 mjesta a kao osnovu koristi .NET framework što ga čini najzastupljenijom aplikacijom na ovoj platformi u BIH.
Uložili smo dodatan napor te smo uspjeli certificirati Tring.Fiscal.Server (Windows 7 Ready Logo) a dobili smo i status Microsoft Silver Partner (ISV competency).
Jedan od noviteta je i da će Tring Fiscal Server podržavati komande datoteke od drugih proizvođača tako da neće biti potrebno dorađivati postojeće aplikacije !

Zajedno sa vodećim svjetskim proizvođačem POS opreme - Epsonom smo razvili dva nova modela fiskalnih uređaja: Tring Epson T260 i Tring Epson T200.
Tring Epson T200 je prvi certificirani uređaj na tržištu sa jednom trakom dok je uređaj Tring Epson T260 moguće koristiti i sa jednom ili dvije trake. Najbitnije karakteristike ovih uređaja su pouzdanost i brzina štampanja, kao i velike uštede na termalnom papiru kada se koristi jedna traka.

Postojeći korisnici Epson T260 modela od drugih proizvođača moći će povoljno, uz zamjenu fiskalnog modula i terminala, dobiti Tring Epson T260 !

Osim gore navedenih uređaja, razvili smo i fiskalni printer Tring FP1, koji će postojećim i novim korisnicima omogućiti da za cijenu kase dobiju funkcionalan printer.

Sva tri uređaja su certificirana. Napominjemo i da će se uređaji proizvoditi u BIH.

Cijene uređaja za krajnje korisnike se kreću od 550 KM za Tring FP1, 1050 KM za TRING EPSON T200 i 1400 za TRING EPSON T260 (cijene su bez PDV).

Još jedna novost jeste da će se putem ovih fiskalnih uređaja moći vršiti prodaja dopuna (vaučera) "prepaid" kartica svih telekom operatera.


Više informacija o uređajima i partnerima možete dobiti na www.kase.ba.

S poštovanjem,
TRING Team

Zadnje vijesti

  • Copyright © TRING d.o.o.. Sva prava pridržana.
  • Developed by TRING d.o.o.