Vijesti

Prekid saradnje sa Inspirit d.o.o.Objavljeno: 16.02.2018. god

Prekid saradnje sa Inspirit d.o.o.

Obavijest o ukidanju licence ovlaštenom servisu "Inspirit d.o.o. Sarajevo"

Obavještavamo naše korisnike i poslovne partnere da smo ukinuli licencu ovlaštenom servisu "Inspirit d.o.o. Sarajevo".

U proteklom periodu u firmi Inspirit d.o.o. je došlo do značajnih statusnih promjena, o kojima TRING d.o.o. kao ugovorna strana nije obaviješten, a naročito imajaći u vidu činjenicu da je vlasničku strukturu kao i upravljanje u INSPIRIT d.o.o. preuzeo glavni konkurent našeg Društva.

Navedenim promjenama došlo je do narušavanja našeg ugleda i udijela na tržištu, kao i do značajnog poslovnog gubitka, a svakom daljom saradnjom za TRING d.o.o. bi nastale posljedice daleko većeg obima, kako u finansijskom, tako i u ostalim segmentima poslovanja.

Postupanjem uprave INSPIRIT d.o.o. na naprijed navedeni način narušena je naša dugogodišnja poslovna saradnja koja se odvijala u skladu s dobrim poslovnim običajima, što je kod TRING d.o.o. rezultiralo gubitkom poslovnog povjerenja prema Inspirit d.o.o. kao poslovnom partneru Društva i našem ovlaštenom distributeru i serviseru.

U skladu s zakonskim i podzakonskim aktima iz oblasti fiskalizacije, svi korisnici Tring fiskalnih uređaja su dužni prekinuti saradnju sa Inspirit d.o.o i zasnovati nove ugovore sa ovlaštenim servisima.

Listu ovlaštenih servisa Tring fiskalnih uređaja možete naći ovdje:
http://kase.ba/Servisi

Zadnje vijesti

  • Copyright © TRING d.o.o.. Sva prava pridržana.
  • Developed by TRING d.o.o.